Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 30, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Sicko / Недъзи (2007) - Онлайн филми и сериали

| On 07, май 2013

sicko1_large

## Режисьор : Майкъл Мур

## В ролите : Майкъл Мур, Джордж Буш, Реджи Сервантес, Джон Греъм, Ричард Никсън

## IMDB : Линк към IMDB

## Оценка в IMDB : 8.5/10 (15,756 votes)

## Официален сайт : Линк

## Трейлър : Линк

## Държава : САЩ

## Година : 2007

## Времетраене : 113 минути

## Бюджет : $9,000,000

## Релийзът е на група : iMBT

## Субтитри : В торента. Благодарение на electroneon и Subs.Sab.bz

## Резюме : Oказва се че американската мечта не е това което милиони а може би милиарди хора по света мислят, и че Америка далеч не е мястото където бих искал да живея. Майкъл Мур ми го доказа с този филм. Гледайте го!!!

Един потресаващ филм на режисьора Майкъл Мур, които съвсем скоро излезе по кината и бързо завладя публиката. „Sicko“ (Недъзи) влезе в тройката на най-печелившите и успешни документални филми в момента. Лентата представя всички недъзи и порочни неща в некачественото и потресаващо американско здравеопазване. След като гледате този филм няма да посмеете да се оплаквате от българското здравеопазване!

## Screenshots :

Натисни за голям размер   Натисни за голям размер

Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.