Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Debtocracy / Дългокрация - Онлайн филми и сериали

## Резюме : Дългокрация = дългове + крация (власт)

## IMDB : Линк към IMDB

## Времетраене : 1:14 мин.

Три са нужните условия, за да може един дълг да се определи като „омразен“:

1. Правителството трябва да е сключило дълга без знанието и одобрението на гражданите.

2. Парите трябва да са използвани за дейности, от които гражданите не са се възползвали.

3. Кредиторите трябва да са знаели за тази ситуация, но да не ги е интересувало.

Гърция и останалите страни от периферията на Европа са пред банкрут. Става дума за държавите: Португалия, Ирлания, Италия, Гърция и Испания.

Но тези дългове трябва ли наистина да бъдат изплащани от народите? Кога, защо и с кой са подписани? Как са използвани тези заеми и в чии джобове са отишли оргомните суми, отпуснати от финансовите институции?

Оръжия, пристанища, магистали, олимпийски игри и други скандали докарват до гладна смърт обикновения човек, докато се облагодетелстват обичайните заподрозрени: големи корпорации, банки и политици.

Изключително интересен е и фактът, че България през последните 20 години предприема всички неолиберални рестриктивни политики, макар да не е притискана от дълговете.

Натисни за голям размер Натисни за голям размер Натисни за голям размер Натисни за голям размерОстави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.