Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Catastroika / Катастройка (2012) - Онлайн филми и сериали

## IMDB: Линк към IMDB

Линк към официалния сайт

## Времетраене: 87 минути

## Държава: Гърция

## Година : 2012

## Език: Гръцки, Английски и др.

## Субтитри: ДА

## Резюме:

Документалният филм разкрива предстоящите резултатите от текущата продажба на гръцките публични активи, за да се изправи пред огромен държавен дълг. Що се отнася до примера на Лондон, Париж, Берлин, Москва и Рим,  Catastroika прогнозира какво ще се случи, ако моделите, наложени в тези страни, се внесат в страната по силата на международното финансово опекунство.

Славой Жижек, Наоми Клайн, Луис Сепулведа, Кен Лоуч и Грег Паласт говорят за строги мерки срещу гръцкото правителство, както и атака срещу демокрацията в Европа, след общото разпространение на финансовата криза. Учени и специалисти като Дани Родрик, Калиникос Алекс, Бен Фини, Костас Дозинас, Дийн Бейкър и Адития Чакраборти, разкриват неизвестни аспекти на програмите за приватизация в Гърция и чужбина.

Точно като Debtocracy, CATASTROIKA е съ-произведен от обществеността, която допринася както финансово, така и с идеи за създаването му.

Журналистите на Арис Кадзистефано и Катерина Китиди, са отговорни за сценария и режисурата на този документален филм, докато Леонидас Ватикиотис организира неговата научна редакция. Infowar Productions и Танос Тсантас, отговарят за производството на филма.Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.