Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Сънно Съзнание (2009) / Trance Consciousness - Онлайн филми и сериали

## Заглавие на Английски: Trance Consciousness

## Заглавие на Български: Сънно Съзнание (2009)

## Релийз: DVD-Rip

## Жанр: Български

## Режисьор: Десислав Атанасов

## В ролите: Николай Николов, Анжелина Илиева, Сибила Стефанова, Диана Узунова, Венцислав Арсов, Станислава Симеонова и др.

## Държава:: България

## Година: 2009

## Дължина: 01:09:04

## Субтитри: BG Audio

## Резюме: Николай е загубило майка си момче, което поради лошото отношение на доведения му баща бяга от вкъщи и заживява в изоставена кула над гарата. Дните са дълги и тежки, а нощите ужасни поради кошмарите, които сънува. Те го отвеждат в най-тъмните и мрачни моменти,запечатани в подсъзнанието му, които могат да му помогнат да разкрие тайна, която ще го промени завинаги. Кошмарите го измъчват до момента, в който той започва да не прави разлика между сън и реалност. И тогава, на фона на целия този мрак се появява красиво момиче, което да хвърля малко светлина в неразбираемите дълбини на подсъзнанието. Тя го отвежда при реалносъществуващ психолог, който се превръща в негова опора и двете заедно (едната в съня му, а другата в реалността) му помагат да преодолее страха от ужасните сънища и да разбере истината.

## Друга информация: *

Една трогнателна история за едно младо момче, загубило своята майка…

Гледайте тук:

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.