Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

1989г. България. Есента на промяната - Онлайн филми и сериали

1989г. България. Есента на промяната

Документален филм на Ралица Василева за последните дни на комунистическия режим в България през есента на 1989г. Филмът е от поредицата на Си Ен Ен за промените през 1989 г.в Източна Европа.
В България-най-верния сателит на СССР падането на комунизма не е така бързо и драматично. Политическата и икономическа борба ще продължи години наред при силна съпротива на комунистите,партийната номенклатура и ДС.
По това време Ралица Василева е репортер в БНТ и е свидетел на събитията.Включени са интервюта с Емил Кошлуков, ген. Ат.Семерджиев, Желю Желев, Цецка Цачева, Соломон Паси, Нери Терзиева и др.
Филмът има плюсове,но и редица слабости.Бърка се дисиденство с антикомунизъм. Всички интервюиращи са свързани с БКП/ДС и са носители не на промяната, а на подмяната. Няма ги истинските политически затворници като Илия Минев или политическите емигранти антикомунисти.


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.