Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Тринадесетата Годеница На Принца (1986) - Онлайн филми и сериали

Герои от приказките и гости от бъдещето – заедно в една история за малки и големи…
Избягала невеста, глупав царски син, коварни царедворци, безпомощни царе и…трима извънземни в нова стара приказка за наивността, лъжата и властта… Дали доброто винаги побеждава?

Фантастична приказка
България, 1986, 85 мин.

Сценаристи: Братя Мормареви,
Режисьор Иванка Гръбчева
Оператор Гриша Вагенщайн
Музика Георги Генков
В ролите: Георги Парцалев, Вълчо Камарашев, Георги Мамалев, Боряна Пунчева, Иван Григоров, Татяна Лолова, Павел Попандов, Велко Кънев и др.

Царската стража открадва невестата на едно добро момче от народа, за да я оженят насила за глупавия царски син. Но красивата Елена успява да избяга и да се върне при своя любим Боян. В това време се приземява летяща чиния с трима обитатели от далечна планета. Те стават свидетели на една история, в която амбициозни царе, техните разглезени и капризни деца и лакеите-царедворци си съперничат за властта, използувайки интриги и лъжи.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.