Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Хан Аспарух (1981) - Трета Серия - Онлайн филми и сериали

 

Хан Аспарух III серия – Земя завинаги – Филмът в енциклопедия IMDB ,

Натисни за голям размер

Категория:  Филми/DVD-R

Държава: България

Година: 1981

Времетраене: 113 минути

Режисьор: Людмил Стайков

Сценарист: Вера Мутафчиева

В ролите: Стойко Пеев, Антоний Генов, Васил Михайлов, Ваня Цветкова, Стефан Гецов, Георги Черкелов, Йосив Сърчаджиев, Мари Сюр, Лора Кремен, Джоко Росич, Велко Кънев и др.

Звук: Dolby Digital 2.0

Езици: Български

Меню: да

Допълнителни материали

– Избор на сцена, За филма, За колекцията

Рецензии:

Последната част от епоса „Хан Аспарух“ – „Земя завинаги“ е впечатляващ завършек на мащабното филмово повествование, създадено за всенародното честване на 13 вековния юбилей на българската държава. Авторите събират във финален акорд всички сюжетни линии, чиято кулминация е политическото укрепване на младата българска държава. В центъра на филмовия епос отново е образът на хан Аспарух – един романтично извисен герой, олицетворяващ енергията и добродетелите на своя народ. Изобразителната мощ на трилогията е респектираща, баталните сцени с многохилядните масовки са едни от най-изразителните в киното ни.

Награда за режисура, награда за операторска работа, награда за мъжка роля на Васил Михайлов, награда за музикално оформление на Людмила Махалнишка на Съюза на българските филмове дейци 1981г., голямата награда „Златната роза“, наградата на публиката на Фестивала на българския игрален филм Варна 1981г., Димитровска награда 1983г.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.