Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Търси Се Съпруг За Мама (1985) - Онлайн филми и сериали

* Сребърен медал и Наградата на Детското жури за Веселин Прахов от Международния кинофестивал — Москва, 1985; * Главна награда на Международния кинофестивал в Алансон, Франция; * Награда за детско кино на СБФД, 1986.

Осемгодишният Алек живее с майка си. Той чувства, че след развода с баща му в нейният живот се е образувала празнота.
Алек рашава да и помогне, като и намери подходящ съпруг. Неговият избор пада върху един спортист. След това се спира на симпатичен шофьор на автобус, но и двамата се оказват неподходящи.
Тогава случайността го среща с чичо Чони, когото харесва от пръв поглед. Детето се чуди какво да направи, за да срещне майка си с този човек. Алек мисли, че след това запознанство ще престанат срещите и с чичо Минчо, който му е несимпатичен. Но всички планове на Алек пропадат.
Постепенно той започва да разбира, че няма право да решава съдбата на майка си и тя сама ще избере този, с когото иска да живее.

Режисьор – Мариана Евстатиева-Биолчева, по сценарий на Калина Ковачева. Оператор е Христо Тотев. Музиката във филма е композирана от Ангел Михайлов.

Роли във филма изпълняват актьорите: * Веселин Прахов — Алек * Цветана Манева — Майката * Богдан Глишев — Чичо Минчо * Емил Марков — Шофьорът на автобуса * Павел Поппандов — Чичо чони * Марио Петров — Иво * Огнян Симеонов — Митко * Емилия Груева — Милена * Александър Коцев — Гелето * Христо Добринов — Синът на Чони * Александър Димитров — Павел * Христо Тотев — Мъжът със сърфа * Емил Джуров — Спортистът * Добромир Манев * Мира Каченова * Иван Обретенов * Виолета Вапцарова * Антония Драгова * Петър Райжеков * Георги Георгиев-Гочето

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.