Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Скъпа моя, скъпи мой/ My Darling, My Darling (1985) - Онлайн филми и сериали

Режисьор : Едуард Захариев
В ролите : Мариана Димитрова, Пламен Сираков, Иван Донев, Рая Бъчварова, Андрей Тодоров, Антон Радичев, Стоян Стоев, Ана Гунчева, Божидар Искренов, Катя Тодорова, Благовест Аргиров, Светослав Аргиров, Пенка Аврамова

Иван и Ана заедно с двете си деца пристигат за живеят и работят в София. Всичко върви добре до момента, в който се появява Владо – млад мъж, прекъснал следването си, който работи във фабриката на Ана. Иван чувства промяна в отношението на жена си към него и узнава за причината от едно анонимно писмо. В дома идва Владо, който открито говори за чувствата си към Ана и желанието му да я направи щастлива. Владо иска тя да стане негова жена. В семейството настъпва криза. Изменила ли е Ана на съпруга си? Оправдана ли е ревността на Иван? Тези въпроси не остават в рамките на любовния триъгълник, а се прехвърлят върху децата, колегите, приятелите.

Помня, че когато излезе филмът, много се шумя (е, като за ’86-та) около това, че в него участват известни личности, които не са актьори – футболистът Божидар Искренов (Гиби) от Левски и братя Аргирови. Шум голям и радост невиждана, хехе. Много известна стана и песента от филма, изпълнена от Милица Божинова (от Тоника СВ) и Илия Ангелов – текстът е в торента.

В интервю за списание Ева през 2003 Мариана Димитрова казва: „Открих, че освен борбена, съм и крехка, ранима и чувствителна. Дотогава мислех, че съм като ония момчета, дето ги играех в драмсъстава – оперени, пердета, както се казва. Валяк, който се движи само напред, пада, става, обаче има крокодилска кожа и неизчерпаема енергия. Чак в Америка си обясних как в „Скъпа моя, скъпи мой“ изиграх една ранима, мека и чувствителна жена. Разбрах, че я нося в себе си. Че и това съм аз. Благодарна съм на съдбата, защото за да се харесваш, трябва да се познаваш и да харесваш това, което откриваш в себе си. Аз харесвам тази слаба, несигурна Мариана.“

Това е и една от най-силните и запомянщи се роли на Мариана Димитрова, която почина на 51 г. в САЩ през лятото на 2005.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.