Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

ЙО ХО ХО (1981) - Онлайн филми и сериали

* Награда за режисура, награда за сценарий и награда за музика на Съюза на българските филмови дейци, 1981, * Първа награда и награда за сценарий на Фестивала на българския игрален филм, Варна, 1982 * Специална награда на журито на Международния кинофестивал в Москва, 1981.

„Йо-хо-хо“ е български игрален филм (драма, романтичен) от 1981 година на режисьора Зако Хеския, по сценарий на Валери Петров. Оператор е Стефан Трифонов. Музиката във филма е композирана от Кирил Дончев.

Малкият Леонид (Виктор Чучков)е в болница. Там се сприятелява с един актьор (Кирил Варийски), обездвижен след тежък инцидент при снимането на филм. Ден след ден той разказва на момчето пиратска история, изпълнена с много приключения. Главни герои в историята всъщност са другите болни – като страшни и благородни разбойници. Филм за приятелството, което помага на парализирания актьор да се избави от самотата и отчаянието и да събуди желанието му за живот. Филмът е изпълнен с много фантазия и хумор и е еднакво интересен за деца и за възрастни.

Роли във филма изпълняват актьорите: * Кирил Варийски — Актьорът * Виктор Чучков — Леонид * Илия Пенев — Неприятният * Анани Анев — Гого * Соня Дюлгерова — Сестра Цецил * Кирил Кавадарков — Ван Лун * Георги Бахчеванов — Роско * Трифон Джонев — Луйджи * Борис Луканов — Професорът * Рут Спасова — Майката на Леонид * Васил Стойчев — Колегата на актьора * Бойка Велкова — Бившата жена на актьора * Румен Димитров — Зетят на неприятния * Йорданка Любенова — Дъщерята на неприятния * Владимир Йочев — Свалячът * Милко Желязков * Таня Вучкова * Антоанета Бобчевска * Валентин Недялков

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.