Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Тримата От Запаса (1971) по Павел Вежинов - Онлайн филми и сериали

На Фестивала на българските филми във Варна през 1971 г. филмът е отличен с наградата за сценарий, наградата за мъжка роля на Кирил Господинов и наградата на Министерството на отбраната за Георги Парцалев, Никола Анастасов и Кирил Господинов.

„Тримата от запаса“ е български игрален филм (драма, военна комедия) от 1971 година на режисьора Зако Хеския, по сценарий на Павел Вежинов. Оператор е Христо Вълчанов. Музиката във филма е композирана от Симеон Пиронков.

Описание: 1945. Бойци от Първа българска армия водят тежки боеве за освобождаването на Унгария от хитлеристите. Към фронтовата линия пътуват трима войници от запаса – Иван, Спиро и Пейо. От поведението и външният им вид личи, че са меко казано, неподготвени за предстоящи битки. Иван е съботянин и отказва да носи оръжие. Постепенно обаче смешното трио изживява трагичен миг, който ще го промени изцяло…

1. Никола Анастасов … Пейо Вътов
2. Кирил Господинов … Спиро Стойменов
3. Георги Парцалев … Иван Стайков
4. Вълчо Камарашев … Фелдфебел
5. Стойчо Мазгалов … Помошникът
6. Белла Цонева … Жената на Пейо
7. Васил Попилиев … Командирът
8. Славчо Митев
9. Димитър Йорданов
10. Димитър Милушев
11. Гани Стайков
12. Никола Добрев
13. Васил Йотов
14. Владимир Давчев
15. Никола Дадов
16. Иван Томов
17. Антон Маринов
18. Тодор Титиринов
19. Никола Камбуров

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.