Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

С Деца На Море (1972) по Братя Мормареви - Онлайн филми и сериали

„С деца на море“ е български игрален филм (семеен, комедия) от 1972 година на режисьора Димитър Петров, по сценарий на Братя Мормареви. Оператор е Крум Крумов. Музиката във филма е композирана от Петър Ступел. Филмът се състои от две новели.

Внимание: Материалът по-долу разкрива сюжета на произведението!

„Делфинът“

Група деца заедно с родителите си са на почивка в Несебър. Те стават причина за запознанството на Огнян и Елена. За тях Огнян става кумир силен, смел и отличен плувец. Той им разказва за приятелството си с един делфин. Една вечер Огнян и Елена закъсняват. Децата не смеят да се приберат вкъщи, защото родителите на Елена знаят, че тя е с тях. Затова са наказани, но никой не издава тайната. На другия ден те отиват да търсят Огнян и да му се похвалят. За тяхна изненада го заварват с друго момиче и чуват, как разказва същата история за делфина. Разочаровани, децата му обръщат гръб.

„Фотолюбител“

Децата решават да разнообразят игрите си, като се занимават с фотолюбителство. Така, без да искат, нарушават плановете на техния съсед от София чичо Манчо, който е в командировка с чужда жена. Чичо Манчо прави няколко неуспешни опита да вземе фотоапарата с компрометиращата снимка. Най-накрая го взима и при едно падане от водното колело фотоапаратът отива на дъното. Като компенсация подарява на малкия си „мъчител“ Пипси своя фотоапарат, извинявайки се, че не е намерил цветно филме. Пипси го успокоява, че фотоапаратът, който е в морето, също не е бил зареден. Чичо Манчо е потресен.
Край на разкриващата сюжета част.

Роли във филма изпълняват актьорите: * Петър Пейчев — Пипси * Ивайло Джамбазов — Ивайло * Емил Петров — Емил * Красимир Мариянов — Красимир * Иван Аршинков — Иван * Кирил Петров — Кирчо * Руслан Терзийски — Руслан * Светлана Крумова — Светлана * Михаил Мутафов — Огнян * Татяна Новоселска — Елена * Георги Парцалев — Чичо Манчо * Маргарита Стефанова * Светослав Пеев * Рената Киселичка * Златина Дончева * Кръстьо Дойнов * Калчо Калчев * Елена Пеева * Милко Желязков * Петър Божилов * Владимир Братанов * Николай Лилянов * Стефан Чолаков * Владимир Димитров

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.