Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Последният Ерген (1974) - Онлайн филми и сериали

Сценарист и режисьор: Владимир Янчев
Оператор: Крум Крумов
Музика: Найден Андреев

В ролите: Тодор Колев, Георги Георгиев-Гец, Андрей Чапразов, Татяна Лолова, Цветана Манева, Невена Коканова, Стефан Мавродиев, Доротея Тончева, Стефан Пейчев

Анотация: Художникът Цоков, последният ерген в квартала, предприема решителна стъпка в своя живот – да се ожени. Оказва се, че трябва да води война с родителите на момичето, които търсят по-подходяща партия за дъщеря си. Цоков решава да прибегне до помощта на свой приятел полковник. Двамата решително щурмуват еснафската крепост. Любовта тържествува.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.