Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 30, 2017

Scroll to top

Горе

Покрив (1978) - Онлайн филми и сериали

Сценарист: Кънчо Атанасов
Режисьор: Иван Андонов
Оператор: Виктор Чичов
Музика: Георги Генков

В ролите: Петър Слабаков, Пепа Николова, Мария Статулова, Васил Попилиев, Нина Стамова, Надя Тодорова, Георги Русев, Никола Тодев

Анотация: Шофьорът Кирил и неговата съпруга мечтаят за нова къща. Кирил прави „черни курсове“, за да набави строителни материали. Един ден той качва в камиона си странна пътничка – млада циганка с цвете в косите си. Тя му харесва от пръв поглед. „Грешната“ им любов започва като на шега, но ги отвежда на строежа на магистралата, където вярват, че ще започнат живота си отначало.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.