Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Нона (1973) по Йордан Йовков - Онлайн филми и сериали

Сценарист: Стефан Цанев
По романа „Чифликът край границата“ и мотиви от творчеството на Йордан Йовков
Режисьор: Гриша Островски
Оператор: Красимир Костов
Музика: Георги Генков

В ролите: Доротея Тончева, Стефан Данаилов, Димитър Йорданов, Иван Янчев, Белла Цонева, Петър Пенков, Катя Паскалева, Стефан Пейчев

Анотация: Началото на 20-и век. От Швейцария се завръща в чифлика на баща си младата Нона. Изумителната прилика с майка й, починала при странни обстоятелства, разпалва неугасналите чувства в Гърдо – лежал 15 години в затвора. Нона се запознава с подпоручик Галчев. Той се влюбва в нея. Учителят Йосиф, който е социалист и също е влюбен в Нона, организира безимотните на бунт. През нощта въоръжени селяни обграждат чифлика. Пристига Галчев със своите войници. При стрелбата Галчев е убит. Нона се среща с Йосиф и го обвинява за смъртта на подпоручика. Към селото пътува годеникът на Нона, който се завръща от Швейцария. Миг след като годеникът прекрачва прага на дома й, Нона се самоубива.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.