Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Не Си Отивай (1975) - Онлайн филми и сериали

ВТОРА НАГРАДА, ВАРНА, 1976

Сценарист: Георги Мишев
Режисьор: Людмил Кирков
Оператор: Георги Русинов
Музика: Борис Карадимчев

В ролите: Филип Трифонов, Невена Коканова, Сашка Братанова, Елена Мирчовска, Емилия Радева, Георги Русев, Ангел Георгиев, Георги Кишкилов, Мариана Аламанчева

Анотация: Героят от „Момчето си отива“ – Ран, вече е зрял човек, директор на училище в родното си градче. Оженил се е за Мариана. Той не може да се приспособи към лицемерието и интригите на колегите си и подава оставка. Напуска го и Мариана, която не може и не иска да го разбере. Ран заминава за малко село. Там училището се оглася от детска песен.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.