Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Мъже без работа(1973) - Онлайн филми и сериали

Мъже без работа/ Men Without Work (1973)

Режисьор: Иван Терзиев
Екип:
Актьорски състав:
Стефан Пейчев
Валентин Гаджоков
Георги Бахчеванов
Катя Паскалева
Меглена Попова
Живка Донева
Антон Карастоянов

Базата е в ремонт и асфалт няма.
Мъжете от бригадата на бай Стамен-Американеца остават без работа. Той си спомня поговорката „За лудо работи – за лудо не стой!“ и се захваща да подотви асвалтиране на селското площадче.
През това време: разведеният Жельо намира в лицето на телефонистката Христина бъдеща спътница в живота, скандалите между ревнивеца Цанко и Димана за малко не свършват с развод, мечтата на цигането-цигуларче Сали се увенчава със солово изпълнение на селската вечеринка. Усмихва се накрая и Американеца – асфалтът е дошъл и неговата бригада превръща прашното градче в „Асфалтова феерия“.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.