Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Задача С Много Неизвестни (1977) по Мормареви - Онлайн филми и сериали

Детски български филм, заснет през 1977 г. по романа на Братя Мормареви, написан през 1976 г.

„Къде отлита вятъра?
Къде потъва пътя?
Ще поговорим с вятъра
и ще намерим пътя!
Свиркай със уста,
гледай без да мигнеш.
Знаеш ли целта,
някой ден ще стигнеш!“

Роман-пародия на криминалните книги, в основата на който лежи вечния стремеж на децата към приключения. Един случайно захвърлен край пътя пакет възпламенява фантазията на група десетгодишни малчугани. След серия от приключения из града, в училище и вкъщи, малките детективи стигат до убеждението, че са попаднали на опасен престъпник и решават да го демаскират и предадат на милицията. Те устройват капан, за да съберат доказателства срещу съмнителното лице, но се оказва, че в капан са попаднали те.

Сценаристи Братя Мормареви
Режисьор: Лиляна Пенчева
Музика: Петър Ступел

В ролите: Николай Узунов, Владимир Николов, Светозар Неделчев, Кирил Балабанов, Михаил Милчев, Тошо Недялков, Оля Стойчева

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.