Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Специалист По Всичко (1962) по Павел Вежинов - Онлайн филми и сериали

СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО / Specialist Po Vsichko

„Написах сценария специално за артиста Апостол
Карамитев, като имах предвид неговия натюрел, а
също така и стила на режисьора Петър Василев.“ Павел Вежинов

„Специалист по всичко“ е български игрален филм (комедия) от 1962 година на режисьора Петър Б. Василев, по сценарий на Павел Вежинов. Оператор е Георги Георгиев. Музиката във филма е композирана от Петър Ступел. Художник на постановката е Рандю Рандев.

Апостол завършва висшето си образование по стоматология с отличие. Когато отива да получи назначението си, получава разпределение в село Вълчидол. Ядосан от това, Апостол постъпва на работа в чудноватото предприятие „Софгркомбитус“. Назначават го като специалист по всичко. Апостол е влюбен в Нели. С нея живее приятелката и съименница, в която се влюбва Спиро. Той съобщава на Апостол, че ще се жени за Нели. Без да подозират, че става въпрос за две различни момичета, двамата приятели се скарват. Спиро напуска квартирата и става спортна звезда. Апостол едва не се удавя в една баня. Двете Нели и Спиро упорито го търсят. Неговата Нели е от Вълчидол. Апостол решава да замине с нея.

Роли във филма изпълняват актьорите: * Апостол Карамитев — Апостол * Георги Калоянчев — Спиро * Гинка Станчева — Нели 1 * Катя Чукова — Нели 2 * Андрей Чапразов — Директорът * Ирина Тасева — Началничката * Стоянка Мутафова — Фризьорката * Стефан Сърбов — Професорът * Петър Василев — Полковникът от запаса * Герасим Младенов — Бригадирът

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.