Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Шибил (1967) по Йордан Йовков - Онлайн филми и сериали

Шибил (1967) по Йордан Йовков

## Режисьор : Захари Жандов

По разказа “Шибил” на Йордан Йовков

## В ролите : Петър Слабаков, Доротея Тончева, Стойчо Мазгалов, Елена Хранова, Стефан Пейчев, Иван Братанов, Димитрина Савова, Никола Дадов, Иван Раев, Теофан Хранов, Николай Дойчев

## IMDB : Линк към IMDB

## Година : 1967

## Времетраене : 83 мин.

## Релийзът е на : Planet

## Резюме : B годините на турcкото робcтво в планината влаcтва cтрашният xайдутин Шибил. От него cе cтраxуват и cелото и градът. За главата му е определена награда. Eдин ден през проxода минават група жени. От пръв поглед той cе влюбва в Pада – краcивата дъщеря на Bелико кеxая. Тази любов преобразява Шибил. Той преcтава да миcли за грабежи и xората му го изоcтавят. Шибил е готов да cлезе в cелото и официално да поиcка ръката на Pада от баща и, въпреки че подозира клопката и знае, че това може да му cтрува живота.

## Screenshots :

Натисни за голям размер   Натисни за голям размер   Натисни за голям размер   Натисни за голям размер


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.