Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Фаренхайт 9/11, Fahrenheit 9/11 - първа част - Онлайн филми и сериали

p_578

Режисиран от Майкъл Мур, чиято полемична популярност само нарасна след речта му на „Оскар“-ите през миналата година, „Фаренхайт 9/11“, както и предишните филми на Мур „Гимназията „Кълъмбайн“ и „Роджър и аз“, обещава да изобличи корпоративните безобразия и милионите скандали, извършвани от американския финансов елит.

Филмът поглежда към кухнята на „General Motors“ и „Lockheed Martin“ с надеждата да покаже злите демони в Белия дом – въплътени най-вече в лицето на 43-ия президент на САЩ Джордж Буш-син.

Освен че критикува маневрите на администрацията около терористичните атаки над Световния търговски център и Пентагона на 11 септември 2001 г., Мур се задълбава в изненадващата връзка между фамилията на Бин Ладен и обкръжението на двамата Буш и се пита дали трябва или не да се изключва потенциално саудитско участие в атаките.

Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.