Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Тодор Живков последния голям български политик - Онлайн филми и сериали

Тодор Живков последния голям български политик


## Интервю : Тодор Живков
## Предаване : „Всяка неделя“
## Година : 1997
## Описание : Тодор Живков ни отваря очите, макар и от гроба. Това интервю трябва да се гледа от повече хора.

Той е един български Клавдий, който чрез мимикрия успява да се спаси от месомелачката за интелигенти на фашисткия режим от 09.Юни.1923 до 09.Септември.1944г.

Суперполицаят Гешев казва: „Ще обера кадърните ви хора и ще ви оставя кундурджиите — да видите как се управлява с кундурджии!“

И така Гешев по един или друг начин убива Христо Ясенов, Сергей Румянцев, Йосиф Хербст, Никола Вапцаров, както и ред други представители на българската интелигенция. Живков е смятан за „кундурджия“.  Това му помага и в борбата за партийна власт чак до 1989г.

Чак в последното му интервю го виждаме изоставил защитната шутовска окраска и в цялото му величие на най- добрия български държавник от Шишманово време до ден днешен.

Очевидно през 1997г Живков е в добро здраве и с остър ум цели 8 години след като го свалиха от власт. До края на дните си той е бил единственият човек в България, който е бил способен да я управлява и да вижда нещата в собствената им светлина. Чак сега започваме да разбираме какво ни казва Живков. Как ли ще звучи това интервю след още няколко години?


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.