Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Те Няма Да Се Върнат! Венецуелската революция сега - Онлайн филми и сериали

| On 07, май 2013

no_volveran_flyersm

Те няма да се върнат – Венецуелската революция сега
No Volveran – The Venezuelan Revolution Now (2007)

Резюме: Зад дръзката политика на венецуелския президент Уго Чавез стои масово революционно движение, което казва „не“ на капитализма и се опитва да обърне хода на латиноамериканската история.
Влезте надълбоко в испаноговорящите квартали, в заводите и в сърцето на революцията, за да разберете защо има движение за трансформиране на обществото. Срещнете се с хората, които се борят за власт в своите общности и поемат контрола на работните си места. Проследете работниците на Санитариос Маракай в борбата им срещу саботажа и корупцията, докато си проправят път напред с безпрецедентната си кампания за пълна национализация под контрола на работниците.

Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.