Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Под прикритие (2011) Сезон 1, Епизод 12 Финалът - Онлайн филми и сериали

Под прикритие (2011) Сезон 1, Епизод 12 Финалът

 

 

## Режисьори: Димитър Митовски, Виктор Божинов, Димитър Гочев

## В ролите: Христо Мутафчиев, Ирена Милянкова, Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Владо Пенев, Деан Донков, Мариан Вълчев, Кирил Ефремов, Александър Сано (среброто) и други

## Времетраене: ~ 55 минути на епизод

## Жанр: Криминален, Драма, Екшън

## Държава: България

## IMDB: Линк към IMDB

## Официален Сайт: Линк към официалния сайт

## Резюме:12 серии на СТФ „Екран“ и СИА „ЕАД“ с продуцент и режисьор Димитър Митовски в екип с Димитър Гочев, 7 сценаристи и консултант Слави Ангелов – разследващ журналист от в. „24 часа“: „Част от сюжетните линии ще са действителни събития, на които не е дадена достатъчна гласност през последните години“.

„Той трябва да излъже всички, за да оцелее“.

„Под прикритие“ е реалистичен и модерен поглед върху престъпния свят в България. Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията. За първи път зрителят ще разбере кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност.

Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.

„Под прикритие“ е класическа криминална поредица, изпълнена с много напрежение, психология, динамика, екшън и обрати.

## Снимки:

Натисни за голям размер Натисни за голям размер

Натисни за голям размер Натисни за голям размер

Приятно гледане!

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.