Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Под прикритие (Сезон 2) Епизод 01 - Онлайн филми и сериали

Под прикритие (Сезон 2) Епизод 01

Режисьор: Димитър Митовски , Димитър Гочев.

В ролите: .
Ивайло Захариев, Владо Пенев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Ирена Милянкова и др.

Държава: България

Година: 2011

Жанр: Криминален, Екшън

Сезон / Епизод: Сезон 2/

Език: Български

Аудио: Българско

Резюме:
След побоя над Емил Попов Петър Туджаров-Джаро разбира, че комисарят е оцелял. За да спаси живота и бизнеса си, мафиотският бос трябва да търси нови решения. Агентът под прикритие Мартин е поставен пред избор на чия страна да продължи. Нов силен играч ще му отправи неочаквано предложение. Скандален взрив е последван от брутално политическо убийство, което ще обърка плановете на всички.

„ПОД ПРИКРИТИЕ“ е реалистичен и модерен поглед към престъпния свят в България. Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията.
За първи път зрителят ще разбере кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност.
Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.
„Под прикритие“ е класическа криминална поредица, изпълнена с много напрежение, психология, динамика, екшън и обрати.

Нови 12 серии на СТФ „Екран“ и СИА „ЕАД“ с продуцент и режисьор Димитър Митовски в екип с Димитър Гочев, 7 сценаристи и консултант Слави Ангелов – разследващ журналист от в. „24 часа“: „Част от сюжетните линии са действителни събития, на които не е дадена достатъчна гласност през последните години“.

ОФИЦИАЛЕН ТРЕЙЛЪР НА ПОД ПРИКРИТИЕ СЕЗОН 2

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.