Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

ОТПЛАТА (ЕПИЗОД 03) (2012) - Онлайн филми и сериали

## В ролите : Стоян Алексиев, Пламена Гетова, Велислав Павлов, Джоко Росич, Мариус Донкин, Ивайло Драгиев, Пламен Пеев, Йосиф Шамли, Стефан Щерев, Валентин Балабанов, Орлин Павлов, Ива Янкулова и др.

## Държава : България

## Година : 2012

## Времетраене : 1 час и 20 минути

## Жанр : Драма, Криминален

## Резюме : „Отплата” е разказ за цената на отмъщението, за пораженията, които то нанася на човек, избрал да поеме по неговия път, и за силата на любовта – единственото спасение от призраците на миналото и единствената надежда за ново начало и нов живот.

Главният герой Александър Георгиев е банков служител, чието семейство загива в катастрофа по вина на влиятелен бизнесмен. След инцидента Александър е в кома, по време на която нещата се подредени така, че той става главен обвиняем за трагедията. След шумен процес Александър е осъден на дълъг затвор.

Когато идва краят на наказанието му, неговият живот е напълно разбит, но има една единствена обсебваща мисъл – да отмъсти на виновниците…

Гледайте тук:

ОТПЛАТА (ЕПИЗОД 03) (2012)


Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.