Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Етажна собственост сезон 1 - Онлайн филми и сериали

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 01

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 02

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 03

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 04

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 05

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 06

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 07

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 08

Етажна собственост (Сезон 1) Епизод 09


## Резюме: .
ИДЕЯТА: „Етажна собственост“ е едно своеобразно актуално огледало за настоящите наболели проблеми у нас – чисто битови и широко обществени, но без поза и без хленчене. Зрителите имат възможността да погледнат
действителността и себе си отстрани и да намерят свой отговор на въпроса, дали и как се е променил манталитетът на българина след прехода, в истински европеец ли се е превърнал или по-скоро в един
модерен Бай Ганьо.

ДЕЙСТВИЕТО: Действието се развива в една средностатистическа порутена панелка в ж.к. „Надежда“, а снимките умишлено са извадени от студиото и се случват в истински блок, сред реалните наематели.

СЦЕНАРИСТИТЕ: Сценаристите на „Етажна собственост“ буквално обикалят и събират истински истории от бита на съвременния българин – с всичките му радости, притеснения, надежди и разочарования.

СЕРИАЛЪТ: Ситуационна комедия, в която действието се развива в конкретния епизод, а в рамките на сериала зрителите могат да проследят развитието на отделните герои.

ГЕРОИТЕ:

ВОЕННИЯТ ДЖАМБАЗОВ (АНТОН РАДИЧЕВ):
Бивш военен, млад пенсионер, който обаче все още носи униформата си от едно време, защото изпитва нечовешка и неприкрита носталгия по „подредените“ соц-времена. Джамбазов има изкривено чувство за ред и
дисциплина и комични идеи за евакуация на блока при бедствия и аварии.

ХУБАВИЦАТА ГЕРИ (МИЛЕНА МАРКОВА):
Хубавицата е провинциално момиче. Гери е безотговорна, малко глупавичка и с лековато поведение. Често бърка значението на думите, но иска да стане звезда и затова е дошла в столицата.

ГРОЗНАТА ТЕМЕНУГА (НЕВЕНА БОЗУКОВА):
Теменуга работи като контрольор в синя зона. Тя е грозновата и живее в свой собствен свят. Иначе е романтичка и знае наизуст цели любовни сцени от филми.

ПОГРЕБАЛНИЯТ АГЕНТ ЖИВКО (СТАНИМИР ГЪМОВ):
В разрез с професията си Погребалният е веселяк, има черно чувство за хумор и скандализира целия блок с бизнеса си. Живко непрекъснато раздава листовки на обитателите на входа – отстъпки за траурни лентички, бонус – жито и т.н.

МАЙСТОРЪТ ЖОРО (СТЕФАН ДЕНОЛЮБОВ):
Жоро работи малко, пие много и обича да се хвали с мъжките си подвизи. Всички го викат да им поправя различни повреди безплатно, но той е пишман-майстор и докато оправи нещо, разваля три други.

КЛЮКАРКАТА БАБА ЦЕЦА (НАДЯ САВОВА):
Баба Цеца е пенсионерка, която живее при сина си и снаха си, а апартамента на горния етаж дава под наем. Тя шпионира всички от блока по всяко време. Нейната покривка е най-тупаната покривка на републиката.
Постоянно мрънка, че са вдигнали цените, но знае всички промоции из квартала. Синът й е домоуправител.

ДОМОУПРАВИТЕЛЯТ ВЕЛИЧКО (ЯВОР ГИГОВ):
Домоуправителят е мъж под чехъл и всячески се опитва да си придаде повече важност пред съседите, като непрекъснато свиква общи събрания, на които никога нищо не се решава. По професия Величко тества лекарства, които още не са пуснати в употреба. Страничните въздействия на медикаментите понякога предизвикват комични отклонения в неговото поведение.

ЖЕНАТА НА ДОМОУПРАВИТЕЛЯ МИМИ (МИЛИЦА ГЛАДНИШКА):
Мими е властна и сприхава жена – архитект на кариерата на Величко като домоуправител. Тя вечно е в конфликт със свекърва си – баба Цеца и мечтае да отвори свой собствен козметичен салон. Фризьорка по професия.

КРЪЧМАРЯТ ПЕПО (ВАЛЕНТИН ВЛАДИМИРОВ):
Пепо е тарикат на дребно и държи бакалия с една маса, пет стола и телевизор. Всички мъже се събират там да пият бира на вересия, да гледат мач, да бистрят политиката и да се оплакват от жените си.

ИНТЕЛЕКТУАЛКАТА СПИРИДОНОВА (МАРИЕТА ПЕТРОВА):
Спиридонова е бившо музикално величие, настояща учителка по пиано и солфеж. Тя дразни останалите съседи, защото вдига шум и се мисли за голяма работа.

## Друга информация:


Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.