Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Рицар Без Броня (1966) - Онлайн филми и сериали

Рицар Без Броня (1966)

| On 29, Авг. 2013

През 1966 г. българският филм „Рицар без броня“ получава „Сребърен лъв“ и награда за най-добра детска роля на кинофестивала във Венеция. Година по-късно отново получава награда за най-добра детска роля на фестивал в Москва.

Малкото момче, което участва във филма и партнира на неповторимия Апостол Карамитев, години по-късно завършва ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ (през 1980 г.) ,но специалност „операторско майсторство“. След това работи във Студията за игрални филми „Бояна“ и СНПДФ „Време“.

Специалната награда на журито от Фестивала за български игрални Филми във Варна /1966/;

„Лъвът на Сан Марко“ за най-добър детски филм на режисьора Борислав Шаралиев и Наградата за най-добра детска роля на Олег Ковачев от Филмовия фестивал във Венеция /1966/;

Наградата за най-добра детска роля на Олег Ковачев от Международния филмов фестивал в Москва /1967/;

И Дон Кихот, и Д’Артанян се борят срещу злото, за справедливостта, в защита на слабите…Така е само в романите, в живота рицарите могат да бъдат само деца – с вяра, наивност и ентусиазъм. Тези приказни герои са беззащитни срещу действителността…

„Битките на едно дете с картонени доспехи срещу грубостта и фалша в света на възрастните…“


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.