Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Крадецът на праскови (1964) - Онлайн филми и сериали

Крадецът на праскови (1964)

## Режисьор : Въло Радев

## В ролите : Раде Маркович, Невена Коканова, Михаил Михайлов, Наум Шопов

По повестта на: Емилиян Станев

## IMDB : Линк към IMDB

## Година : 1964

## Времетраене : 103 минути

## Резюме : „Войната – това е не само фронта и димящите дула, кръвта, физическите страдания, смъртта. Войната – това са и претърпелите крушение илюзии, опустошените души, несбъдналите се мечти и идеали, обречените чувства и надежди.

Такъв невидим и поради това още по-страшен образ на войната създава филмът „Крадецът на праскови“. Действието се развива в края на Първата световна война, далече от предната линия, в красивия старопрестолен град Търново.

Животът в града е белязан от печата на назряващата национална катастрофа. На този печален и тревожен фон се ражда и процъфтява една голяма любов – мъчителна и безнадеждна, но светла, преобразяваща, каквато може да бъде само любовта по време на война.“


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.