Пълна Лудница 2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 31.12.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 20.12.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 13.12.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 06.12.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 29.11.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 22.11.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 15.11.2011

 Пълна Лудница – Цялото предаване 08.11.2011


## Aктьори : Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева, Силвестър Силвестъров, Албена Михова, Румен Угрински, Алексей Кожухаров, Герасим Георгиев-Геро, Виктория Колева и други нови попълнения.

## Описание :

“Пълна лудница” тръгва в съвсем подновен вид. “Пренареждането”, обявено от екипа на предаването, се състои в това, че шоуто няма вече да е от различни скечове, а ще бъде с обща сюжетна линия, която продължава от епизод на епизод като сериал. Една от пародиите ще е “Стъклен дом” на турски. В него ще участват две семейства. Едното е вече известно на публиката – на Жоро Бекъма, Марчето и мама Божка, а другото семейство е с нови персонажи. Румен Угрински ще играе един от тях – Спартак, честния митничар, който никога не лъже. Друг герой е зеленчуковият бос Карфиол Петров. Зуека ще бъде професор, нает от зеленчуковия бос да направи нова медия, и ще провежда кастинг за новинари. “Всичко в шоуто е навързано и зрителят не бива да изпуска нито миг”, казва Зуека.

“Пълна лудница” ще разполага с цели 7 различни декора. Освен това ще имат и грийн бокс – екран, пред който актьорите играят, а зад гърба им зрителите виждат различни предварително записани кадри – примерно пазар, улици. Ще има и нови текстописци, но Влади Априлов остава главен сценарист на предаването.

Комедийното шоу „Пълна лудница” се пренарежда в сряда и вече ще се излъчва от 21 ч. – веднага след новия хитов сериал на bTV „Забраненият плод”. Шоуто бележи възход в рейтинга от старта на новия сезон и новия формат.

 

## Screenshots :

Натисни за голям размер Натисни за голям размер

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.