Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Пълна Лудница 2011 - Онлайн филми и сериали

Пълна Лудница – Цялото предаване 31.12.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 20.12.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 13.12.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 06.12.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 29.11.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 22.11.2011

Пълна Лудница – Цялото предаване 15.11.2011

 Пълна Лудница – Цялото предаване 08.11.2011


## Aктьори : Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Мария Игнатова, Мария Сапунджиева, Силвестър Силвестъров, Албена Михова, Румен Угрински, Алексей Кожухаров, Герасим Георгиев-Геро, Виктория Колева и други нови попълнения.

## Описание :

“Пълна лудница” тръгва в съвсем подновен вид. “Пренареждането”, обявено от екипа на предаването, се състои в това, че шоуто няма вече да е от различни скечове, а ще бъде с обща сюжетна линия, която продължава от епизод на епизод като сериал. Една от пародиите ще е “Стъклен дом” на турски. В него ще участват две семейства. Едното е вече известно на публиката – на Жоро Бекъма, Марчето и мама Божка, а другото семейство е с нови персонажи. Румен Угрински ще играе един от тях – Спартак, честния митничар, който никога не лъже. Друг герой е зеленчуковият бос Карфиол Петров. Зуека ще бъде професор, нает от зеленчуковия бос да направи нова медия, и ще провежда кастинг за новинари. “Всичко в шоуто е навързано и зрителят не бива да изпуска нито миг”, казва Зуека.

“Пълна лудница” ще разполага с цели 7 различни декора. Освен това ще имат и грийн бокс – екран, пред който актьорите играят, а зад гърба им зрителите виждат различни предварително записани кадри – примерно пазар, улици. Ще има и нови текстописци, но Влади Априлов остава главен сценарист на предаването.

Комедийното шоу „Пълна лудница” се пренарежда в сряда и вече ще се излъчва от 21 ч. – веднага след новия хитов сериал на bTV „Забраненият плод”. Шоуто бележи възход в рейтинга от старта на новия сезон и новия формат.

 

## Screenshots :

Натисни за голям размер Натисни за голям размер

 

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.