Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Земя (1957) - Онлайн филми и сериали

Земя (1957)

## Режисьор : Захари Жандов
## В ролите : Богомил Симеонов, Славка Славова, Гинка Станчева, Елена Хранова и други

## IMDB : Линк към IMDB

## Година : 1957

## Времетраене : 91 минути

## Резюме : Българско село преди Първата световна война. Младият Еньо обича бедната и красива Цвета. Братът на Еньо – Иван и жена му уреждат годежа. Гърбавата Станка, дъщеря на селския чорбаджия, е влюбена в Еньо. Неин роднина решава да й помогне. Заради имотите на Станка Еньо разваля годежа с Цвета…

„Земя“ е един от първите български филми, показани на фестивала в Кан. Създаден е по едноименната повест на Елин Пелин през 1957 година от сценариста Веселин Ханчев и режисьора Захари Жандов.

Натисни за голям размер Натисни за голям размер

Натисни за голям размер Натисни за голям размер


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.