Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

ГИМНАЗИЯТА КЪЛЪМБАЙН част 2 - Онлайн филми и сериали

| On 08, Апр. 2013

http://www.cinefish.bg/data/movies_images/4/p_4190.jpg

Манията по оръжията в САЩ е достигнала такива размери, че на пръв поглед не е нужно Майкъл Мур да изобличава нейната лудост.

Водещият агитатор на Америка отново е в отлична форма, изследвайки вманиачеността на сънародниците си по оръжията. Прави чест на Мур, че той не взема на подбив лесните мишени. Мур е намерил банка в Мичиган, която раздава пистолети на открилите нова сметка при тях.

Съобщавайки това, той насочва вниманието си към медиите и страха, който те насаждат у хората. Заклеймяването на оръжейната индустрия се разширява, за да включи националната култура на всявания ужас, която е отговорна за печалбите є. Режисьорът извлича потресаващ материал от охранителните видеокамери в гимназията „Кълъмбайн“.

Без никаква сантименталност той свързва безредиците там с продуктите на намиращия се наблизо завод на „Локхийд Мартин, намеквайки, че домашните навици могат да имат международни последици и обратно. Татко прави бомби, синчето му ги взривява. Фатална логика.


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.