Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Баш Майсторът (1970) - Онлайн филми и сериали

Баш Майсторът (1970)

## Режисьор : Петър Василев – Милевин
## В ролите : Кирил Господинов, Юрий Яковлев, Светлана Стоева, Валентина Борисова, Тодор Колев, Георги Наумов и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Година : 1970

## Времетраене : 64 минути

## Резюме : Ст.н.с. Робеспиер Гълъбов живее със семейството си в комунална квартира и мечтае за самостоятелно жилище. Когато разбира, че то ще бъде готово едва следващата петилетка, Гълъбов се среща с прочутия в  Рангел Лелин, известен като Баш Майстора. Той обещава да построи жилището много бързо – за  месец-два. Строителят периодично изнудва учения за пари и двамата са в постоянен конфликт като  Баш Майсторът непрекъснато заплашва, че ще „му сложи шапката“. Какво ли всъщност означава това?

Уточнения:  запис от BNT-Sat – HDTV Source. Преди някои да се кълнат в годината на производство че е различна от написаната – нека направят справка с литературата. А другите – дето са сигурни в лошото качество – да го видят и тогава да коментират.


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.