Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Онлайн филми и сериали | March 24, 2017

Scroll to top

Горе

Няма коментари

Америка: От Свобода към Фашизъм / America: Freedom to Fascism - Онлайн филми и сериали

| On 08, Апр. 2013


Филма е за един аспект от дейсвителното положение в Америка.
Аз лично го ползвам за да избивам илюзиите за САЩ на хора достатъчно съзнателни че да различават реалноста предавана от телевизията и действителноста. Полезно е да се види за какво става дума не само от хора с широка любознателност – все пак щатите са тестов полигон за доста от глобално разпространените „политически и икономически маневри“. Допълнително ще знаете от къде идват парите с които се правят повечето мизерии по света. Заглавието „Америка – От свобода до фашизъм“ трябва да ви говори достатъчно за тематиката.
От документална гледна точка ще видите едни от най-големите измами правени (които продължават да се правят и днес) някога. Предлагам ви го защото не го намирам в бг пространството. Автора на филма вече е труп. Официалната версия за смърта му е рак. С оглед на нещата които документира не ми се вярва да е умрял „случайно“.


Остави коментар


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър. Линковете се предоставят единствено от потребителите на сайта. Администраторът на този сайт не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения или за каквито и да било други действия, извършвани от потребителите. Нямате право да използвате този сайт, за да сваляте или разпространявате материали, ако нямате права да извършвате това. Вие носите отговорност за придържане към тези условия.Екипът на сайта си запазва правото да изтрива от каталога си информация без отстъпени авторски или сродни на тях права, съгласно Закона за авторското право и сродните му права.